wrapper

С циљем да Град допринсе повећању безбедости у саобраћају, поред уређења саобраћајница и тротоарских површина, врши се и константан рад на одржавању хоризонталне и вертикалне сигнализације. 

Она је неизоставни део саобраћајница у сваком граду, насељеном месту и на сваком путу и има немерљиву и важну улогу за безбедност свих учесника у саобраћају.

У одржавање хоризонталне сигнализације, која представља центар информисаности возача, за текућу годину издвојено је 10 милиона динара. Фарба у улицама у централној зони града обнавља се 3 пута годишње, у околним улицама 2 пута, а у центру је уведена и новина, хладна пластика која ће дуже трајати од стандардне фарбе.

Осим хоризонталне у истом рангу значаја је и вертикална сигнализација у чије обнављање и одржавање Град Лесковац сваке године улаже значајна средства.

Испред локалне самоуправе обратила се Марија Јовановић, помоћник градоначелника, и притом истакла да уговор за 2018. и 2019. годину, у вредности од 6 милиона динара, подразумева обнављање постојеће и постављање нове вертикалне сигнализације у оквиру које ће бити уграђени такозвани "лежећи полицајци", поправљени и постављени саобраћајни знаци, саобраћајна огледала и ограде.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија