wrapper

Данас су на платоу испред робне куће волонтери Канцеларије за младе поделили нови број Лесковачког гласника својим суграђанима.

Испред Канцеларије за младе медијима се обратио Филип Цветковић, који је том приликом истакао „Догађај који је свакако обележио месец фебруар јесте долазак  председника Републике Србије Александра Вучића који је у својој кампањи „Будућност Србије“ посетио Јабланички округ и Лесковац. Око десет хиљада грађана дошло је да дочека председника Александра Вучића који се захвалио људима што су дошли у толиком броју. Окупљеним грађанима у Лесковцу обратила се и председница Владе Републике Србије, Ана Брнабић.

Председник Републике Србије, Александар Вучић, и јануара је присуствовао отварању Аптив Пакард у Зеленој Зони у Лесковцу и том приликом истакао да ће у овој фабрици бити запослено 3000 људи.“

Цветковић је затим додао да се о свему овоме грађани детаљније могу информисати у новом броју Гласника, али и о појединостима следећих догађаја: о подстицајима за запошљавање младих, субвенцијама за пољопривреднике, о финансирању пројеката из области социјалне заштите и спорта, о обнови возног парка и механизације лесковачких предузећа, као и о захвалници Министарства одбране Лесковцу и о Светосавској награди Дому ученика.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија