wrapper

Традиционална подела пакетића најмлађим становницима са читавог подручја Лесковца започета уочи новогодишњих празника настављена је данас у Горњем Крајинцу.

Деци из овог краја, односно из Горњег и Доњег Крајинца, Злоћудова и Номанице подељено је 220 пакетића. Окупљене малишане је у име локалне самоуправе поздравила Марија Рајковић, члан Кабинета градоначелика Лесковца.

„Данас на слави свих школа, на дан Светог Саве, желимо да овим симболичним гестом бар мало допринесемо дечјој радости и улепшамо школску славу и продужимо радост новогодишњих и божићних празника. Надам се да смо сваком од вас измамили бар по један осмех, јер на овом свету нема ничега лепшег од насмејаног детета“ – казала је Рајковићева.

Подела пакетића данас је организована и у Манојловцу где је малишанима подељено 350 пакетића. На овој подели обратила се Кристина Васиљковић, помоћник градоначелника Лесковца.

Она је истакла  да Град Лесковац брине о деци и младима јер су они будућност.

„Константно се улаже у развој образовања, спорта, науке и уметности како би се обезбедили услови за њихов квалитетан развој. Деца су мали људи са пуно енергије, страсти и на нама је да им пружимо безусловну подршку и љубав. Деца су најважнији сегмент нашег друштва. Идеја је била да се у периоду од новогодишњих и божићних празника до  дана Светог Саве, посветимо нашим најмлађим суграђанима и обрадујемо их“ – нагласила је Васиљковићева.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија