wrapper

Изашло је најновије издање Лесковачког гласника у којем су представљени неки од најзначајнијих догађаја и пројеката који су реализовани у претходном периоду.

Волонтери Канцеларије за младе су данас на платоу испред Народне библиотеке Лесковац су својим суграђанима делили овај часопис, а у име локалне самоуправе и градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића окупљенима се обратио Урош Булатовић.

„На насловној страни је уводна реч градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића у којој нам поручује да ће локална самоуправа града Лесковца наставити подједнако да води рачуна о свима: пензионерима, ученицима, лекарима, медицинским радницима, привредницима, радницима, занатлијама.

Мени је посебно интересантна пета страна на којој су представљена нека од улагања у школске објекте и терене захваљујући којима наша деца имају боље услове школовања и бављења спортом. Одбојкашки клуб „Дубочица“ чији сам ја капитен се нашао на овој страни зато што смо успели да пређемо у вишу лигу такмичења.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија