wrapper

Радови на појачаном одржавању државног пута IБ реда на деоници Лесковац југ – Лесковац (Братмиловце) започети су 17. септембра. Инвеститор радова је Јавно предузеће „Путеви Србије“ који ће радове на овој саобраћајници изводити наредних 11 месеци.

Градоначелник Лесковца, др Горан Цветановић, данас је обишао овај пут где се тренутно изводи уклањање коцке.

„Истакао бих да сам веома задовољан чињеницом да су ови радови почели, имајући у виду да су многи сумњали да ће се то десити, и наравно због свих наших суграђана који живе дуж саобраћајнице, али и свих оних који је свакодневно користе. Радови ће бити изведени на дужини од чак 6,5 километара и њихова вредност износи 283,3 милиона динара“ – рекао је градоначелник Цветановић приликом обиласка и додао да је санација ове саобраћајнице веомка важна, како за Лесковац и Власотинце, тако и за читаву јужну Србију с обзиром на то да је ова деоница веза до Коридора, што значи нова радна места и потенцијал за бољи живот суграђана.

Технички директор ЈП „Урбанизам и изградња“ Љиљана Михајловић казала је да ће овим радовима бити изведена комплетна замена коловозне конструкције, где ће бити уграђења сва слоја асфалта и додала да је ово један од важних путних праваца и да је значајно што је Град Лесковац издејствовао његову санацију.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија