wrapper

У месној заједници „Моше Пијаде“ започета је реконстуркција Рударске улице. Данас су отпочели радови на санацији ове улице у дужини од 250 метара и за то је Град Лесковац издвојио 8,4 милиона динара. Извођач радова је „Перица Јовић предузетник АБ КОП“ из Власотинца.

Владимир Бранковић, члан Градског већа, том приликом казао је следеће:

„Уређење саобраћајне инфраструктуре је основни предуслов и стожер развоја нашег града. Мисија нашег града, на челу са градоначелником др Гораном Цветановићем, јесте уређење што већег броја саобраћајница у нашем граду. Тако и данас настављамо са нашом мисијом и уређујемо улицу у којој се данас налазимо, улицу Рударску у којој је планирана реконструкција коловоза, реконструкција водоводне мреже и радови на канализационој мрежи. Мештани ових улица у ранијем периоду имали су огроман проблем са изливањем атмосферске канализације, и сада ће се решити овај дугогодишњи проблем.“

Новица Николић, директор ЈП „Урбанизам и изградња“ рекао је да је у овој улици често долазило до изливања канализације и до кварова на водоводној мрежи, стога је долазило до честог раскопавања ове улице, па се из тог разлога реконстуркција ове улице нашла у плану инвестиција Града Лесковца.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија