wrapper

За ђаке и запослене у Основној школи „Јосиф Костић“, почетак другог полугодишта 2019/2020. године ће остати упамћен као дан када су на коришћење добили објекат који ће словити за један од најлепших и најсавременијих у региону. Реновирана фискултурна сала у којој је уприличен кратак програм поводом почетка другог полугодишта, је била премала да прими све задовољне ученике, родитеље, просветне раднике и сараднике ове школе.

У оквиру програма говорио је директор ОШ „Јосиф Костић“ Илија Ђорђевић који је поручио да се нада да ће ученици ове школе наставити да се истичу својим знањем и залагањем и пожелео свима много среће, здравља и успеха у даљем раду.

Поводом завршетка радова на реконструкцији зграде Основне школе „Јосиф Костић“ у коју је уложено 130 милиона динара у две фазе додељене су захвалнице свима који су учествовали у овом пројекту.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је похвалио све ученике и запослене у најстаријој школи на територији града Лесковца и њихов предани рад и завидне резултате, и додао:

„Заједно смо премостили све препреке и победили изазове, заједно ћемо поплочати пут новим циљевима, новим успесима, новим победама. Обасјани сјајем знамените прошлости Основне школе „Јосиф Костић“ заједно ћемо садашњост претварати у вечност како бисмо градили још бољу и светлију будућност. Нека вам је срећан нови почетак и полазак у друго полугодиште, желим вам да уживате у својој старој – новој школи која ће од сада сигурно важити за драгуљ у круни образовних установа у региону и шире.“

Након обраћања уприличен је наступ КУД „Леминд“.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија