wrapper

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић данас је са сарадницима и представницима медија обишао радове на саобраћајници „Зеленој зони“.

Радови на изградњи саобраћајнице започети су августа и приводе се крају. До сада су на тој локацији постављени стубови за расвету, танкови за отпадну води, трафостаница и извршена је припрема за асфалтирање, док је данас започето асфалтирање у дужини од 500 метара. Укупна вредност радова је 47,2 милиона динара.

„Град Лесковац се труди и успева у намери да привуче стране инвеститоре. Поред тога што за адекватан број запослених радника уступамо земљиште, као што је случај са фабриком која се налази иза нас, обезбеђујемо им и адекватну инфраструктуру. Управо ми смо „Зелену зону“ покренули са мртве тачке инвестицијом вредном 25 милиона евра, односно доласком британског инвеститора „Аптив“ који ће до краја ове и у наредне две године ове запослити минимум 2500 хиљаде људи“ рекао је градоначелник Цветановић и подсетио да је у кружни ток код „Зелене зоне“ уложено 37 милиона динара.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија