wrapper

У Спортско рекреативном центру „Дубочица“ данас је почео трећи Међународни турнир у ватерполу „Мали Манчестер“. Ове године турнир је окупио клубове из Србије и Македоније.

 

„Мали Манчестер“ је отворио помоћник градоначелника Лесковца Андрија Атанасковић који је казао да у Лесковцу препознају и цене истинске вредности и да се зато се из градског буџета, између осталог, за област спорта и образовања издвајају значајна средства и додао: „Да град Лесковац води рачуна о својим спортистима и спортским клубовима говори сума од 65 милиона динара која је за њих опредељена за предстојећу годину, поред додатних 90 милиона за СРЦ Дубочицу. Данас смо овде заједно да отворимо 3. међународни турнир у ватерполу „ Мали Манчестер“, где поред домаћина ватерполо клуба „Лесковац“ учествују екипе из Ниша, Параћина и Скопља. Овакве манифестације нам омогућавају да децу усмеримо ка спорту и правилно развијемо њихово тело и дух.“

Организатор турнира је ватерполо клуб „Лесковац“ уз подршку Града Лесковца. У име организатора се обратио Милан Шароњић који је истакао да поред домаћег клуба „Лесковац“ учествују и тимови из Параћина, Ниша и Скопља и захвалио се граду Лесковцу и градоначелнику на сарадњи и подршци.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија