wrapper

Данас је на реновираном терену на песку у склопу СРЦ Дубочице отворен трећи по реду Међународи турнир у рукомету на песку.

16 екипа,8 мушких и 8 женских, међу којима су и рукометаши из Словачке и Бугарске, ће се такмичити до недеље када ће се одиграти финалне утакмице.

У име Града Лесковца и градоначелника др Горана Цветановића се присутнима обратио Андрија Атанасковић: „Лесковац је центар спортских дешавања, од припрема и пријатељских утакмица кадетских репрезентативаца Србије и Египта које смо испратили на Светско првенство, преко Међународног турнира у рукомету на песку до полумаратона који ће се одржати у октобру.“

Организатор турнира Милош Радојичић се захвалио Граду на подршци и сарадњи, јер је недавно проширен и уређен терен на песку, постављени су нови голови, а преко Канцеларије за младе је обезбеђен наградни фонд. Он је додао да ово такмичење добија на значају јер поред тимова из Словачке и Бугарске, судије из Хрватске суде утакмице и истакао да је турнир постао део Мастер серије Beach Handball.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија