wrapper

Данас је са радом у 8 часова почео и кол центар за информације о вакцинацији. Кол центар је формиран са циљем пружања информација грађанима о масовној имунизацији која се спроводи на територији града Лесковца, као и помоћи у пријављивању особама које имају потешкоће приликом пријављивања на систем е-управа.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић обишао је оператере које пружају информације у кол центру Града Лесковца. Тада је казао:

„Сви заинтересовани могу се јавити на број 016/315-0-333 сваког дана од 8 до 15 часова, по потреби и дуже. Путем кол центра грађани могу да се информишу око протокола за вакцинацију, оставе своје податке уколико немају могућности да се сами пријаве како би их људи из кол центра пријавили и могу да се пријаве уколико су непокретни како би Служба кућне неге извршила вакцинацију.“

Др Александра Миловановић, члан Градског већа и тренутно оператер у кол центру града Лесковца о раду кол центра казала је следеће:

„Надамо се да ће оформљени кол центар задовољити потребе наших грађана, посебно особа са тешкоћама у кретању, такође и особа са инвалидитетом, али и наших старијих суграђана. До сада смо примили преко 70 позива. Углавном су се јављале старије особе које су тражиле помоћ приликом пријаве, тако да смо ми све потребне информације, као и помоћ у пријављивању пружили свим нашим суграђанима.“

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија