wrapper

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је заједно са сарадницима данас обишао почетак радова на појачаном одржавању дела општинског пута 31 Доњи Губеревац – Горњи Губеревац.

Радови ће се извести у дужини од 400 метара, а њихова вредност износи 4,4 милиона динара. Новац за рехабилитацију издвојен је из буџета града Лесковца.

Радове изводи група извођача „Перица Јовић предузетник АБ КОП“ и „ЗАДРУГА ПИОНИР“ из Власотинца. Док управљање инвестицијом руководи предузеће „Урбанизам и изградња“. Рок за извођење радова је 20 дана.

Приликом обиласка радова градоначелник Лесковца је подсетио да је 400 метара овог пута већ уређено 2016. године за шта је Град издвојио 2,5 милиона динара.

„Наставак радова на овом путу доказује да констатно радимо на уређењу наших саобраћајница и да не занемарујемо путну инфраструктуру која је од велике важности за наш град. Као што знате, у току су и радови на путу општинском путу 47Мирошевце – Славујевце, које смо обишли претходне недеље. За уређење ове саобраћајнице из буџета града издвојено је 24,6 милиона динара, док Министарство привреде за ову санацију издваја 17, 6 милиона динара“, рекао је Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија