wrapper

Данас је у хали „Плави павиљон“ настављено припрема и дистрибуција пакета за пензионере и социјално угрожена лица.

Први пакети отишли су ка пензионерима грделичког краја, док се данас кренуло са паковањем и дистрибуцијом пакета намењеним пензионерима који живе у Вучју и вучјанском крају.

Тим поводом заменица градоначелника др Јасмина Ранђеловић:

„До сада је, због кратке паузе око ускршњих празника, укупно спаковано 9000. Око 3000 пакета је уручено пензионерима који живе у грделичком крају, а данас смо почели и сутра ћемо завршити поделу 4500 пакета пензионерима из вучјанског краја. На паковању пакета вредно се ради, око 40 људи је свакодневно ангажовано у једној смени и од јутрос је спаковано око 3000 пакета.

Што се тиче саме дистрибуције, стићи ћемо до свих наших пензионера и социјално угрожених, само их све молим за стрпљење јер је Лесковац једна од најразуђенијих територија у Србији и потребно је време, људство и логистика да се стигне свуда."

Заменица градоначелника Лесковца др Јасмина Ранђеловић апеловала је на све суграђане да уколико дође до техничке грешке и уколико нису добили свој пакет, а припадају групи пензионера који имају примања нижа од 30.000 динара или су корисници социјалне помоћи, понесу на увид свој пензиони чек и јаве се у својој месној заједници или Центру за социјални рад.

На крају је најављено да ће одмах након поделе пакета у Вучjу и околним местима уследити подела пакета за сениоре који насељавају манојловачки, брестовачки и печењевачки крај.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија