wrapper

Скромном свечаношћу у просторијама предузећа, „Универзал“ је данас прославио педесет година постојања и рада у којем се тридесетак запослених успешно бави производњом тапетарије, ентеријером и производњом пластике као и константном обуком ове рањиве друштвене категорије.

Саша Цветковић, директор предузећа за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом „Универзал“ казао је да му је част да се обрати испред предузећа и захвалио се свима који су дошли да увеличају прославу.

„Основна функција предузећа је запошљавање особа са инвалидитетом, њихова рехабилитација и кроз „Универзал“ је за 50 година постојања прошло преко 500 особа са инвалидитетом. Предузеће је и поред потешкоћа на добром путу и свим силама се боримо да оно опстане“ – истакао је Цветковић.

У име локалне самоуправе Града Лесковца заменица градоначелника др Јасмина Ранђеловић, честитала је запосленима у „Универзалу“ пола века постојања и пожелела да предузеће у будућности послује још боље.

„Данас нас је све окупио један лепи јубилеј. Упркос незавидном положају и немилосрдним правилима тржишта ови људи својим трудом и залагањем остварују позитивно пословање и успешно опстају на тржишту“ – казала је Ранђеловићева.

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија