wrapper

Школска слава, Свети Сава, данас је у Лесковцу протекла у духу поделе пакетића најмлађим становницима Лесковца и околине. Данас су организоване поделе у Горњем Крајинцу, Манојловцу, Винарцу, Кумареву и Грделици где је укупно подељено 450 пакетића.

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић присуствовао је данашњим поделама а у Грделици је честитао свим ученцима, родитељима и просветним радницима школску славу и казао:

„Наша деца су наша будућност и она нам увек измаме осмех, и ми смо дужни да им узвратимо. Свако од нас поседује позитивне емоције и особине и циљ је да то пренесемо нашој деци и зведемо их на први пут. Обавеза на је да им омогућимо срећно детињство. Дајемо све од себе да у томе успемо, да све школе енергетски санирамо, да правимо терене и све оно што им омогућава безбрижност. Још пре десетак година сам са својим сарадницима започео ову акцијуи сваке године поделимо између седам и осам хиљада пакетића. Акцију ради Град Лесковац, а средства за пакетиће су обезбеђена од стране људи добре воље, зато користим ову прилуку да им се захвалим на томе. Само смо у току данашњег дана поделили преко хиљаду пакетића, зато ћемо наставити ову лепу традицију и наредних година.“

Након обраћања градоначелник је малишанима поделио пакетиће.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија