wrapper

Након реконструкције лесковачког Сајма и хотела Београд, рушевине још једног симбола града – мотела Атина, годинама су чекале на озбиљног инвеститора који ће искористити потенцијал овог дела града. На тој локацији прошле године почео је да се гради модеран Аква парк који ће бити отворен крајем јуна.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је са својим сарадницима обишао радове и том приликом похвалио Драгана Стојановића и његове синове, што су храбро кренули у реновирање овог дела града и изградњу Аква парка.

„Завршетак радова на инвестицији вредној 2 милиона евра, очекујмо до краја јуна текуће године. Читав комплекс састојаће се из великог броја тобогана, великог базена са кафићем, свлачионице и билетарнице, таласног базена, ресторана, малог базена са тобоганима за децу, као и ресторана који ће се налазити изван комплекса. Поред тога очекујемо и другу фазу која ће обухватити изградњу хотела у току наредне године. Сигуран сам да ће овако моредан аква парк бити место састајања, дружења и забаве како млађе популације, тако и старијих,“ – рекао је градоначелник и додао да ће град Лесковац поред тога што је град културе, спорта, роштиља, постати и град забаве и доброг провода.

Власник млекаре Гложане и будућег Аква парка Драган Стојановић истакао је задовољан како теку радови, да ће будући Аква парк бити центар окупљања не само људи из Лесковца, већ и из читаве Србије, као и да ће у комплексу упослити најмање 50 људи.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија