Одштампајте ову страницу

У великом броју мештана Печењевца и околних места, синоћ је, у дворишту Дома културе у Печењевцу отворена манифестација Светоилијске вечери.

Манифестацију је отворио начелник Градске управе Милош Цветановић.

„Дом културе Печењевце већ дуги низ година организује културно лето, познатије под називом „Светоилијске вечери“. Град Лесковац помаже у организовању ове манифестације свих ових година. Када би водили статистику колико је извођача прошло кроз ову сцену, бројка би била заиста импозантна, да не говоримо колико је задовољних посетилаца уживало у богатим културно-уметничким и спортским садржајима у претходне три деценије. И овогодишње „Светоилијске вечери“ имају разноврстан и богат програм и то говори о озбиљној намери организатора и локалне самоуправе која свесрдно помаже и помагаће у намери да ова манифестација што дуже траје“ – рекао је Цветаноћ на отварању.

На манифестацији је говорио и диретрор Дома културе у Печењевцу, Мирослав Станојевић који је казао да све посетиоце и ове године очекује разноврсни програм и да позвао све да уживају у Културном лету у Печењевцу.

Манифестација ће трајати до 2. Августа када ће се завршити великим концертом групе „Освајачи“.

Галерија слика