wrapper

Синоћ је у отворено Грделичко лето.

Манифестација која се одржава четврти пут, окупила је велики број посетилаца, а отворена је концертом Милана Динчића Динче који је синоћ направио одличну атмосферу и певао више од два сата.

На отварању су говорили директор Дома културе у Грделици, Марко Тривунић, и директор ЈКП „Грделица“ Зоран Јовић.

„Желим да вам се захвалим што сте дошли у оволиком броју. Веома ми значи, када дате целог себе за неки велики пројекат, као што је ГРДЕЛИЧКО ЛЕТО, а затим видите да сте урадили добар посао и праву ствар. Грделичко лето је за само неколико година израсло у једну од најатрактивнијих музичкиих културних и туристичких манифестација на југу Србије.

Ја се овом приликом захваљујем градоначелнику Лесковца др Горану Цветановићу који подржава рад Дома културе у Грделици“ казао је директор Тривунић истакавнши да је покровитељ манифестације Град Лесковац.

Зоран Јовић је поздравио све присутне и рекао:

„Дом културе у Грделици је и ове године припремио богат културно-забавни програм, којим ће нас из дана у дан изненађивати како бројним концертима познатих музичких звезда попут Амадеус бенда, Милана Динчића Динче, Алена Исламовића и других, тако и концертима локалних бендова, затим дешавањима попут грчке вечери, македонске вечери, мото скупа, а за оне храбрије део ове манифестације је и Грделичка регата. Драго нам је што Локална самоуправа константно подржава овакве манифестације. Посетиоци цене културно-забавни програм који је из године у годину све квалитетнији, иза ког стоји велики труд и залагање менаџмента Дома културе у Грделици. Организација оваквих манифестација, поред промоције уметника, на репрезентативан начин промовишу туристичку понуду нашег краја.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија