wrapper

Данас је у Лесковцу на површини од 1000 квадратних метара отворен нови објекат компаније Техномедија у улици Краља Петра Првог.

„У продајном простору Техномедије грађани могу пронаћи све што им је потребно за опремање дома, од малих кућних апарата до премиум брендова и ексклузивних уређаја. Посебно нас радује чињеница да ће отварањем овог објекта, у који је уложено скоро 200.000 евра, 14 наших суграђана наћи запослење,” – казала је Александра Ђорђевић, члан Градског већа и пожелела им добродошлицу у Лесковац, као и успешан рад.

„Поносни смо на чињеницу да је наш град привлачан страним инвеститорима због повољног пословног окружења, што доказује и БФЦ сертификат чији смо поносни носиоци већ четврти пут заредом. Веома смо срећни што Техномедија центар након две деценије постојања постаје део нашег града,” – додала је Ђорђевићева и казала да се данас поред Техномедије отвара још једна продавница Златног трага, што позитивно утиче на смањење стопе незапослености и побољшања услова рада.

Пословођа Техномедије обратио се на данашњој конференцији за медије и рекао да је 51. радња Техномедије и један од највећих на југу Србије, а и у читавом систему Техномедије.

„Данас смо купцима припремили разне попусте, али и разне награде. Сваки 5. и 51. купац куповином од преко 10 хиљада динара добија поклон – судомашину, телевизор, пречишћавач ваздуха и монитор. Поред готовине може се плаћати картицама, чековима до 12 месеци, као и кредитима уз личну карту, административном забраном до 30 месеци.“

Заполени Техномедије уручили су штампач Александри Ђорђевић, Лесковчанки која је победила на наградној игри коју је организовала ова компанија.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија