wrapper

У Лесковцу је данас отворен  Капитол парк, тржни центар чији се продајни објекат простире на 6500 квадратних метара, док се читав комплекс простире на 16500 квадратних метара.

Лесковчанима ће од данас бити доступни еминентни домаћи и страни брендови у 16 продавница међу којима су Даихман, Гигатрон, ЛЦ Ваикики, Лили, Интерспорт, Пертини, Топ Шоп, Макси...

Британска компанија Посејдон група и белгијска Митиска су у изградњу овог објекта уложиле преко 10 милиона евра.

Свечаном отварању присуствовао је градоначелник Лесковца др Горан Цветановић, бројни гости, као и директор Посејдон групе у Србији Џејмс Ган.

Градоначелник Цветановић је представницима Посејдон групе пожелео добродошлицу у Лесковац и пожелео све најбоље у даљем раду и истакао: „Лесковац је, осим по нашем чувеном роштиљу и гостопримљивости, постао препознатљив као град грађевинарства и нових инвестиција. Град се током последњих шест и по година градио, развијао и израстао у мултинационални привредни центар који је дом компанијама из Јужне Кореје, Турске, Немачке, Грчке, Данске, Белгије и Велике Британије.

Ка циљу да постанемо привлачно место за домаће и стране инвеститоре ишли смо полако. Корак по корак, степеник по степеник, предано смо радили да постанемо локална самоуправа са повољним пословним окружењем и то доказује BFC сертификат чији смо поносни носиоци али и данашњи дан, када отварамо овај савремени тржни центар. Надам се да ће нашим пријатељима и партнерима из Посејдон групе бити пријатно у Лесковцу и да ћемо ускоро отворити и други Капитол парк у нашем граду.

Џејмс Ган је исказао велико задовољство због отварања ритејла у Лесковцу и рекао: „Са великим задовољством отварамо наш четврти по реду ритејл парк у Србији. Посејдон је присутан у Србији више од деценије као групација која се бави инвестирањем, развојем и управљањем комерцијалним некретнинама, а само у последњих пет година отворили смо Капитол Паркове у Шапцу, Сомбору и Београду, а данас имамо велико задовољство да будемо у Лесковцу.“

Након свечаног отварања посетиоци ће моћи да уживају различитим садржајима, забавном програму, концерту Тропико бенда и ватромету.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија