wrapper

Данас је у Лесковачком културном центру отворен 34. Сајам запошљавања у организацији Националне службе за запошљавање у Лесковцу.

Други по реду Сајам у овој години отворио је начелник Јабланичког управног округа Милош Ћирић рекавши:

„Сајам запошљавања је место на коме се директно сусрећу и остварују комуникацију компаније послодавци са једне и њихови потенцијални запослени са друге стране.

Сви заинтересовани грађани биће у прилици да конкуришу код 21 послодавца из области електроиндустрије, текстилне индустрије, угоститељства, осигурања, прехрамбене индустрије и др.

Послодавци који на данашњем сајму имају своје штандове су: Аптив, Лескобагс, Енал Електро, Ђенерали Осигурање, Јура, Дунав Осигурање, Бане Комерц, Џинси Србија, Вуле Комерц, Дитс, Алиса, Бим Текс, и други.

Лесковац је град који се последњих година убрзано развија.

Чињеница да смо носиоци Би Еф Си сертификата који додељује НАЛЕД, само је један од показатеља да је пословна клима у нашем граду повољна како за стране тако и за домаће инвеститоре.

Резултати су видљиви на сваком кораку! Лесковац се гради, све је лепши и све је више посла за наше суграђане.“

Дејан Станковић, директор Националне службе за запошљавање филијале у Лесковцу, том приликом казао је:

„Циљ ових сајмова је окупити што већи број незапослених лица и максималан број послодаваца. Досадашња искуства са сајмова говоре да су ефекти изузетни и видљиви су 6 месеци након завршетка. Резултати су да 80% од исказаних потреба послодаваца резултира запошљавањем, док су 520 незапослених лица су ове године дошла до посла. “

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија