wrapper

Данас је у Спортско-рекреативном центру „Дубочица“ отворен 14. Турнир рукометних нада „МЕТЕОР 2019“ под покровитељством Града Лесковца. Овај рукометни турнир је међународног карактера јер окупља велики број учесника из Србије, али и екипе из Северне Македоније, БиХ и Грчке.

Турнир је отворио помоћник градоначелника Андрија Атанасковић који је том приликом рекао:„Рукометни клуб „Метеор“ је један од разлога што рукомет и данас живи у Лесковцу, као и што Рукометни клуб „Дубочица“ заузима прво место на табели у најелитнијем рангу такмичења. Мени је припала част да отворим овај рукометни турнир. Данашњи дан је за мене од посебног значаја јер сам управо ја прва генерација рукометног клуба „Метеор“, у ком сам научио како се трчи, како се скаче, како се бори за свој клуб. Данас се борим за свој клуб, за свој град који показује како се брине о спортским клубовима и спортистима.

Свим учесницима желим пуно среће, упамтите једно - Шампион се не постаје на утакмици, већ на тренингу када нико не гледа ваш рад и труд, а ви дајете све.“

„РК „Метеор“ у години јубилеја, 20. години постојања и рада, рада искључиво пионирског узраста, са децом од 8-15 година. Ја сам јако поносан на то, јер сам један од оних професора физичког васпитања који воли и жели да ради са децом,“ - рекао је Драган Митровић председник клуба РК „Метеор“ и један од главних организатора овог турнира.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија