wrapper

У препуном холу једне најуспешнијих основних школа на територији града – Основној школи „Коста Стаменковић“ приређена је приредба поводом 54 година постојања и рада ове васпитно-образовне установе.

Ђаци и наставници школе су припремили приредбу која се састојала из занимљивих скечеве, песама хора и рецитација, а најмлађи учесници предшколског узраста су за присутне извели кратку представу.

Директор школе Горан Ристић се обратио присутнима и захвалио локалној самоуправи на подршцим, те поручио ученицима, родитељима, бакама, декама и колегама да са осмехом приступе свим својим обавезама зарад срећног и испуњеног одрастања све деце.

Бранкица Стаменковић, члан Градског већа Града Лесковца, је казала да свака школа у Лесковцу има неку карактеристику, а да се Основна школа „Коста Стаменковић издваја по томе што из године у годину изгледа све модерније. „Урађена је енергетска санација, замењена је комплетна столарија, нови спортски терен, као и трим стаза и прва стрељана. У оквиру конкурса преко Канцеларије за младе је уређен и парк за вежбање на отвореном и степениште које школу повезује са парком.“

Она је свим упошљеницима и ученицима школе честитала Дан школе и пожелела им да у будућности буду још успешнији.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија