wrapper

Данас је удружење родитеља „Рингераја“ организовало традиционалну породичну вожњу бициклама, тротинетима, ролерима, и шетњу у парку у улици Краља Петра Првог.

Организатори овог дешавања истакли су да је смисао акције да дају подршку породицама деце која остварују додатну подршку у области здравственог, социјалног и образовног система, као и да ће поред породичне вожње, деци приредити и ликовне, креативне музичке радионице, музичке и спортске игре, мини концерт гитаре и хармонике. Поред тога, удружењу су од стране Братислава Станковића и Горана Ђорђевића донирана два компјутера, која су репарирали запослени у Градској управи.

Присутнима се обратио и Милан Ничић, шеф Кабинета градоначелника Лесковца, који је истакао:

„Породица и породични живота имају значајну улогу у развоју човека, али и друштва уопште. Због тога је на свима нама да побољшамо квалитет живота и положај деце која остварују додатну подршку у области образовања и васпитања, социјалне и здравствене заштите, и омогућимо им да развијају различите вештине, да буду што самосталнији и укљученији у друштво.

Град Лесковац је постао добар пример праксе у области пружања услуга социјалне заштите у Републици Србији, зато смо поносни носиоци три признања Заштитника грађана за развој свих облика приступачности. То је велика првилегија, али и обавеза да наставимо у том духу.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија