wrapper

Током трајања Чивијашког карневала у Шапцу је одржан радни састанак чланова борда ФЕKK-а и др сци. мед. Горана Цветановића, председника ФЕКК-а за Србију и градоначелника Лесковца. Једна од тема састанка била је, организација 43. Конвенције ФЕКК.

Састанку су поред председника ФЕКК-а за Србију, присуствовали чланови Борда ФЕКК-а Јосип Силов из Хрватске, Александар Цицимов из Северне Македоније, Александар Васовић из Србије и директор ТО Лесковца Небојша Коцић. На састанку је изложен прелиминарни програм будуће Конвенције.

Коначна одлука о домаћину 43. Конвенције ФЕКК-а биће донета током трајања DIES NATALISA чији је домаћин од 7 - 10. октобра, град Шоштањ у Словенији.

Уколико Лесковац добије организацију најпрестижнијег конгреса карневалиста из Европе и њихових придружених чланова из света (Уругваја, Бразила, САД ...), очекује се да од 13. до 21. маја наредне године, у Лесковцу борави између 150 и 180 чланова ФЕКК-а и организатора карневала из читавог света. Биће то прилика за туристичку, културну и привредну презентацију града и југа Србије, али и потврда реномеа Карневала Лесковац, који је стекао претходних година.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија