wrapper

Градоначелник др Горан Цветановић је данас у присуству представника градских и републичких установа, институција и служби разговарао са око 60 грађана Лесковца који су изнели своје проблеме, недоумице, захтеве. Иако постоји континуитет у отвореној сарадњи са мештанима града Лесковца с обзиром на то да су врата градског већника који је задужен за пријем грађана отворена уторком и четвртком, овом активношћу је додатно истакнута доступност и транспарентност Локалне самоуправе, јер је важно да сваки Лесковчанин лично може да се обрати градоначелнику.

Било је захтева за решавање имовинско-правних односа, као и незапослености, једно социјално угрожено лице је затражило материјалну помоћ, а изражена је и потреба за асфалтирањем неких од улица у граду.

Градоначелник др Горан Цветановић се обратио присутнима на конференцији за медије и истакао да је комуникација са грађанима један од најрелевантнијих сегмената процеса руковођења градом.

„Глас народа је Локалној самоуправи изузетно важан јер он уствари приказује реалну слику стања у друштву. У разговору с њима није било забрањених тема, свако има слободу да отворено крикикује, хвали, да предлог, изнесе аргументе а мој тим и ја ћемо дати све од себе да решимо све проблеме који наше суграђане тиште колико је то у нашој моћи.“

Говоривши о људима који су му се обратили посебно је истакао Александра Љубића који му је показао две књиге о креативним идејама које се тичу града Лесковца. Градоначелник је обећао да ће рад овог аутора бити подржан од стране града Лесковца.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија