wrapper

Једно од најуспешнијих лесковачких предузећа је компанија Прима нова у оквиру које послује фабрика прехрамбених производа Моравка и ланац маркета Златан траг. Ова породична фирма, која данас може да стане раме уз раме са највећим трговинским ланцима у земљи, броји преко 1000 запослених. Средином 2018. године отворена је нова фабрика, док је крајем прошле године, инвестирањем од милион и 100 хиљада евра, отворен нови производни погон за производњу наполитанки.

Данас је испред мегамаркета Златан траг компанија Прима нова, поводом 25 година постојања и рада, уручила 25 ваучера у вредности од 10 хиљада динара социјално угроженим породицама са евиденције Центра за социјални рад, чиме је још једном потврђена одлична сарадња локалне самоуправе града Лесковца и локланих привредника.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је тим поводом рекао:

„Хвала породици Стојановић и свим упошљеницима што верују у свој град, што доприносе развоју привреде већ 25 година, али и што су друштвено одговорна компанија. Један од резултата одличне сарадње са овом фирмом јесте и ова акција, које је и повод нашег окупљања данас.“

„Такође, у години јубилеја, породица Стојановић је прошле недеље донирала протокомере за кисеоник лесковачкој болници у вредности од 360 хиљада динара, када је то њима било неопходно због великог пријема пацијената, и хвала им на томе. Хвала им што су у ситуацији у којој се налазимо показали да су солидарни, хумани и одговорни, и честитам им на свему што су постигли до сада за четврт века колико фирма постоји,“ – додао је градоначелник Цветановић.

У име породица које су добиле ваучере обратила се Андрејевић Милица и рекла:

"У име корисника услуга Центра за социјални рад Лесковац, изражавам велику захвалност  компанији Златан траг на овој донацији, односно ваучеру од 10.000 динара за 25 корисника Центра. Веома ми је драго да у Лесковцу постоји оваква компанија која је више пута показала своју друштвену одговорност и користим ову прилику да Вам у име свих данас награђених и у моје лично име честитам 25. рођендан."

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија