wrapper

Недавно је у Бања Луци у Банским дворима уприличено свечано комституисање Српске академске заједнице. Том приликом је установљено признање "Никола Тесла" у циљу промоције српског народа и стваралаштва.

Овај догађај је организован под називом Пут ка врху: Од капетана Мише до Николе Тесле. Награда капетан Миша Анастасијевић, која се уручује успешним појединцима, привредницима, научницима, државницима, овом приликом добио је председник Владе Републике Српске Радован Вишковић као и Министар унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин.
У име градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића свечаности су присуствовале заменица др Лидија Димитријевић и помоћница Јелена Стаменковић.

Подсетимо. Лесковац је добитник признања „Златни кључ“ као локална самоуправа која иза себе има одличне резултате у економској, привредној и културној промоцији свог града, повеље „Дунавски капетан“ у категорији „Паметни градови“, и 2019. године награде „Дунавски капетан“, у категорији Најпрепознатљивија гастро манифестација региона, за организацију лесковачке „Роштиљијаде“. Такође, Лесковац је добитник престижног признања „Капетан Миша Анастасијевић“ за најуспешнију локалну самоуправу у региону, реч је о признању које се традиционално додељује за промоцију привредног стваралаштва и предузетништва.

Градоначелнику Лесковца је прошле године припало признање „Капетан Миша Анастасијевић“ као председнику Скупштине Центра за развој Јабланичког и Пчињског округа за изградњу и унапређење просперитета у региону.
Последње у низу је признање Капетан Миша Анастасијевић које је градоначелник Цветановић одлуком стручног жирија добио у категорији за ванредан допринос развоју и просперитету Србије.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија