wrapper

Градоначелник Лесковца, др Горан Цветановић, након обиласка циглане „Моша“ посетио је и фабрику за производњу букових елемената „Дрвопродукт“ у Великој Грабовници која успешно послује од 1996. године и упошљава тридесет и једног радника и простире се на два хектара.

„Данас смо у посети још једној породичној фирми власника Стојан Јовића која ускоро слави 25 година постојања. Ова фирма месечно производи око 500 кубика грађе и своје производе дистрибуира на инострано тржиште, у Кину, Италију и Шпанију“ – казао је градоначелник приликом обиласка „Дрвопродукта“ и додао да је проблем са којима се привредници, и ова фирма, у Лесковцу сусрећу недостатак квалитетне радне снаге.

„Град Лесковац увек излази у сусрет привредницима, имамо праксу дугу седам година да посећујемо фирме и разговарамо са власницима и да заједнички решавамо све евентуалне проблеме“ – нагласио је Цветановић.

Власник „Дрвопродукта“ Стојан Јовић казао је да су фирми подигли на месту где се некада простирала њива, да је цела породица укључена у посао и да имају тенденцију да запосле још радника и објаснио да своју робу до Кине транспортује бродом из Ријеке.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија