wrapper

Градоначелник Лесковца, др Горан Цветановић, угостио је данас спортске клубове и организације, као и представнике индивидуалних спортова. На пријему је било око педесетак спортиста, којима је градоначелник уручио спортске награде по категоријама и посебна спортска признања.

„Поред талента, који поседујете, битни су рад, упорност, воља, јер једино тако можете доћи до жељених резултата. Лесковац је град који је изродио многе успешне спортисте који су изашли на спортску сцену и тиме постали прави представници своје земље“ – истакао је градоначелник Лесковца, др Горан Цветановић.

Честитао је спортистима на резултатима које су постигли ове године и пожелео да их спортска срећа прати и у новој години.

Испред Спортског савеза Лесковац присутнима се обратио Горан Филиповић, који је том приликом захвалио градоначелнику др Горану Цветановићу, истичући да је његова подршка и помоћ и те како битна за све спортисте.

У име свих спортиста обратио се Владан Стојиљковић који је такође захвалио градоначелнику истичући да се једино заједничким снагама, радом и трудом могу остварити позитивни резултати.

Спортски савез Лесковац уручио је градоначелнику Лесковца повељу и пехар за изузетан допринос развоју спорта.

Присутнима је подељен и нови Гласник, на чијим страницама грађани могу да виде све оно што је урађено за град Лесковац у 2018. години. Градоначелник Лесковца је листајући странице овог листа рекао да је Лесковац у 2018. години био град културе, а да се нада да ће у 2020. години Лесковац бити град спорта.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија