wrapper

Данас су у СРЦ Дубочица подељени пакетићи малишанима месних заједница Дубочица, Морава, Стојан Љубић, Коста Стаменковић, Центар, Вељко Влаховић, Марко Црни, Ветерница, Моше Пијаде, Прва јужноморавска бригада, Хисар, Милентије Поповић, Раде Жунић, Анчики, Братмиловце, Бобиште, Горње Стопање, Винарце, Доње Стопање, Горње Синковце, Доње Синковце

Деца, родитељи, баке, деке су били у прилици да уживају у новогодишњој чаролији коју је град Лесковац припремио за све малишане до 7 година, уз популарну певачицу Леонтину и забавни програм, Деда Мраза и глумце Народног позоришта Лесковац.

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић пожелео је добродошлицу свима, и пре поделе пакетића најмлађим Лесковчанима, рекао:

„Нова година је време које сви посветимо нашим најближима, нашој деци. Ово је време забаве, смеха и уживања и зато смо за вас данас припремили симболичне поклоне и забавни програм – имаћемо прилике да уживамо у песмама и програму „Леонтина“. На овај начин желимо да покажемо колико су нам деца важна, да се залажемо за осмех и срећно детињство баш сваког детета и да ћемо и у 2022. дати све од себе да одрастате што безбрижније и срећније.“

Леонтина, за коју је пре концерта организован пријем у кабинету градоначелника, је поздравила присутне:

"Мени је увек драго да дођем у Лесковац и да се дружим са свима вама, пре свега са  најмлађима јер су њихова срца највеселија, а захваљујући овим дивним даровима града Лесковца, мислим да ће празници бити за памћење."

Подела новогодишњих пакетића уз пригодан програм наставиће се и у наредном периоду у Вучју, Грделици, Печењевцу, Брестовцу и Манојловцу.

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија