wrapper

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић присуствовала је данас отварању деонице ауто-пута "Милош Велики" од Прељине, код Чачка, до Паковраће, у дужини од приближно 11,5 километара.

Премијерка, која је присуствовала отварању ове деонице уместо председника Србије Александра Вучића, провозала се аутобусом новим делом ауто-пута. Она је пре уласка у аутобус пренела кинеским извођачима поздраве председника Вучића, додавши да ће он ових дана и лично доћи да им захвали и пружи подршку за преостале радове до Пожеге.

Председница Владе је изразила очекивање да ће део ауто-пута до Пожеге бити готов до краја године, истичући да је важно да се радови заврше што пре.

Брнабић је током вожње аутобусом подсетила на то да се у Србији тренутно гради укупно 12 ауто-путева и брзих саобраћајница, чија је укупна вредност 3,8 милијарди евра, што показује колико се Србија променила набоље.

Председница Владе је данас приликом отварања деонице ауто-пута говорила о локалним самоуправама широм Србије и децентрализацији свеукупног развоја приликом чега је поменула и Лесковац, нагласивши да је наш град ушао у финале за избор престонице културе, и истакла да је Лесковац једно од чворишта напретка у земљи.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија