wrapper

Данас је градоначелник Лесковца др Горан Цветановић обишао ОШ „Бора Станковић“ у Вучју где су завршени радови на санацији плафона и дела крова, за шта је утрошено 3,8 милиона динара. Изграђена је и заштитна ограда око школе, инвестиција града од 3,5 милиона динара.

„Тиме смо испунили дато обећање, исправили смо грешку и одужили се овој установи вредној поштовања која је недавно прославила значајан јубилеј – сто година постојања.

Поменућу да смо недавно уредили и заједничко двориште основне и средње школе, а саниран је и санитарни чвор у Средњој школи „Светозар Крстић Тоза“, - казала је Александра Стојановић, ПР градоначелника.

Присутнима се обратио и Миодраг Стоилковић, директор ОШ „Бора Станковић“ и овом приликом се захвалио градоначелнику Лесковца др Горану Цветановићу и Граду који су били отворени за сарадњу, чули и разумели потребе ове васпитно-образовне установе.

„Све новине, тј. одрађене инвестиције у школи допринеће побољшању безбедности ученика, заштити школске имовине и увеђењу једносменског рада у централној школи за наредну школску годину, а истовремено и великој уштеди енергената,“ – истакао је Стоилковић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија