wrapper

Јавно комунално предузеће "Комуналац" је у току прошле године започело извођење радова на уређењу стаза на Светоилијском и Шпитаљском гробљу, а затим наставило крајем 2021. године када је поплочано још око 350 квадратних метара стаза и санирана зграда капеле.

Данас су приведени крају радови на побољшању инфраструктуре на лесковачким гробљима где је укупна вредност радова износила 8 милиона динара.

Тим поводом директор ЈКП Комуналац Владимир Синадиновић рекао је:

„У питању је инвестиција вредна 8 милиона динара, а односи се на адаптацију и санацију стаза на Светоилијском и Шпитаљском гробљу. Недавно смо изводили радове на Шпитаљском гробљу, а у оквиру ове инвестиције саниране су стазе на Светоилијском гробљу укупне дужине 940 метара, од тога 540 метара се односило на асфалтирање, а остатак је поплочан бехатон стазама. Ово је четврта таква инвестиција у последње 4 године, а са инвестцијама ћемо наставити и у току ове године, односно у марту месецу, јер је поступак јавне набавке у току. Вредност те инвестиције ће бити око 3,5 милиона динара. Средства су, захваљујући градоначелнику Цветановићу, опредељена у буџету за 2022. годину у виду субвенција, такође, инвестиција коју управо сада имамо прилику да видимо, је финансирана из субвенција за 2021. годину.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија