wrapper

Граду Лесковцу је од стране ЈП „Путеви Србије“ поново уступљена стругана асфалтна маса количини од око 7 хиљада кубних метара, те су данас и започети радови на уградњи стругане асфалтне масе на улицама и путевима на територији града.

Овим поводм је на конференцији за медије говорио Владимир Бранковић, члан градског већа задужен за инфраструктуру и нагласио да ће гребани сфалт бити уграђен у многим улицама у граду те да вредност тих радова износи око 6 милиона динара.

„Извођач радова је група понуђача: W-Kargoles из Лесковца Лесковац и ГП-ЗОРАН-Р из Доње Мутнице. Уградња стругане асфалтне масе планира се на следећим улицама и путевима на територији града: X, XV, XIII, III, IV, XXIV, XXVI, XXV, XXII улици у насељу Раде Жунића где се и сада налазимо и затим у улицама, Мокрањчева, Ђорђа Куна, Личка, Игманска, Грачаничка, Ртањска, Стеденичка, Ђуке Динић, Боже Циндре, Љубе Ненадовића, Божидара Величковића, Вучјанској, Нишавској, 8. марта, Кнеза Михаила, Пештерска, Шабачка ће такође бити покривена гребаним асфалтом, Видовданска, Расинска, Неготинска, Панчевачка, Тозе Чиклована, др Владе Михајловића, затим улице у Горњем Стопању, ул. Саве Ковачевић, Скојевска, Бабичког одреда и Суботичка у насељу Бобиште, Лепше Стаменковић, Космајска, пут у Вучју до гробља, пут од насеља „Подрум“ до цркве у Рудару, пут Винарце – Доње Стопање“ – набројао је Бранковић све улице које ће уградњом гребаног асфалта бити уређеније и оспособљеније за даље коришћење.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија