wrapper

На општинском путу 21 кроз Бобиште почела је реконструкција главне улице Николе Ђурића Павке у дужини од 400 метара, у оквиру уговора  којим су предвиђени радови на појачаном одржавању појединих локалних и некатегоризованих путева на територији града Лесковца.

Реч је о деоници на којој се коловоз налази у јако лошем стању, а уговором је предвиђено постављање ивичњака са обе стране тротоарских површина као и решавање проблема одводњавања коловоза.

У претходном периоду улица Николе Ђурића Павке је асфалтирана у дужини од 950 метара, за шта је из градског буџета издвојено 11 милиона и 300 хиљада динара. Завршетком преосталих 400 метара на којима се изводе радови, биће у потпуности реконструисана и изграђења саобраћајница која пролази кроз читаво насеље Бобиште.

 „Ми смо велика месна заједница има 3 750 житеља и доста тога је урађено у претходном периоду, али наравно да постоји још ствари које су од кључног значаја. Зато ћемо се трудити да ову сарадњу са локалном самоуправом наставимо и у наредним годинама, а нешто што нам је приоритет је још једна од улица која воде до школе, улица Саве Ђорђевић, која је изузетно је велика и широка. У наредних двадесетак дана кренуће се са радовима на обогаћивању дечијег терена, једним бетонским столом за стони тенис, а такође желим да апелујем и на наше најмађе мештане да воде рачуна о средини у којој живе, јер се огромна средства и велики труд издвајају за поломљене клупице и љуљашке - рекла је Оливера Пешић, народни посланик.

Вредност уговорених радова је 3,5 милиона динара, а рок за завршетак радова је три месеца.

Извођач радова је предузеће „СНЛ градитељ“ из Лесковца, инвеститор је град Лесковац.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија