wrapper

Данас је у Свечаној сали Града Лесковца одржана конференција поводом најаве манифестације „Грделичко лето 2019“.

Организатор ове манифестације је Дом културе у Грделици, а покровитељ Град Лесковац.

Директор Дома културе у Грделици Марко Тривунић том приликом све присутне упознао је са програмом Грделичког лета 2019.:

Грделичко лето почиње 8. јула 2019. године. Концерт ће одржати Милан Динчић Динча у 21 час на тргу у Грделици уз пратњу Бумеранг бенда.

  1. јула концерт ће одржати Амадеус бенд, такође на тргу у Грделици у 21 час.

Концерт ће одржати и Лукс бенд 12. јула.

  1. јула концерт ће одржати Хаос бенд. Истог дана имаћемо манифестацију Сајам вина и роштиља, које ће почети у 18 часова. Ја се надам да ћемо ове године имати велики број винарија и ресторана.
  2. јула ћемо имати Грчко вече у Грделици – тематско вече уз грчку музику и декорацију и грчке специјалитете. Потрудићемо се да комплетан дух Грчке донсесемо у Грделицу.
  3. јула ћемо имати Македонско вече у Грделици, такође тематско вече са декорисаним тргом.
  4. јула концерт ће одржати један од највећих певача са Балкана, човек који пева песме уз које су многи одрастали и уз које многи и даље одрастају – Ален Исламовић са својим бендом.

Затим, 18. јула концерт ће одржати Арија бенд, 19. јула Миленијум бенд.

Следећа манифестација је 3. августа, а то је Грделичка регата, и сада ћу вам рећи кратак програм Грделичке регате:

Окупљање учесника је у 11 часова испред Дома кулутре у Грделици. Организован је бесплатан превоз за учеснике и за пловила до стартног места, односно до Сарајевског моста. Спуст почиње у 11:59 минута. Регата ће трајати 3 часа до места Добротина, где је организован бесплатан превоз за све учеснике и њихова пловила до Дома културе у Грделици где их очекује и бесплатан ручак са пићем. Већ у вечерњим сатима манифестација ће бити одржана на грделичком базену и кошаркашком игралишту, у питању је Мото скуп, који почиње у 20 часова, а већ у 20:30, концерт велике звезде Дејана Цукића и Спори ритам.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија