wrapper

Традиционални дочек Нове године облежен је синоћним наступом  блех оркестра Исидора Зећировића, а након тога и наступом популарне групе Ван Гог. Након спектакулатног ватромета у поноћ, Лесковчане је поздравио и честитао Нову годину нови начелник Јабланичког округа, Милош Ћирић.

„Нека вам 2019. година донесе мир, здравље, радост, успех, личну и породичну срећу. Да година испред нас буде боља од претходне, да закорачамо у њу пуни ентузијазма, енергије, воље, са вером у боље сутра.“

Након тога, чланови кабинета градоначелника Лесковца, заједно са новим начелником, обилазили су Полицијску управу, ЈКП „Комуналац“, Ватрогасну службу, Хитну помоћ и одељење гинекологије у Општој болници Лесковац. Они су у име градоначелника Лесковца, др Горана Цветановића, и локалне самоуправе честитали Нову годину и на тај начин показали да мисле о свим важним установама у граду које су дежурне у новогодишњој ноћи.

Дочек Нове 2019. године протекао је мирно и без инцидената. Најлепше вести стигле су нам из породилишта. Рођено је 5 беба, а прва беба рођена је у минут после поноћи. Члан кабинета градоначелника, Милица Ристић, свим поносним мамама уручила је ваучере, од стране Града, у вредности од 20000 динара. Укупно 10 мама Град ће обрадовати овим ваучерима, са укупно 200.000 динара.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија