wrapper

На кошаркашком терену у центру Вучја је данас одржан јубиларни десети мотоскуп који је окупио велики број љубитеља двоточкаша из свих делова Србије. У оквиру програма који је припремио Дом културе Вучје приређен је рок концерт.

У име локалне самоуправе и градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића окупљенима се окупио члан Градског већа Жарко Богатиновић који је казао:

"Вучје је прави природни бисер нашег града и туристичка дестинација за коју ће се тек чути. Из тог разлога су тренутно огромна средства усмерена ка овом месту које по лепоти може да парира најлепшим европским варошима. У понедељак смо отворили сезону купања на реци Вучјанки где се тренутно завршава прекогранични пројекат са Кривом Паланком. У току су радови на реконструкцији пута Лесковац- Вучје у дужини од 9,5 километара који вреде 282 милиона динара. Мото скуп је још један вид промоције поречког краја. Град Лесковац ће и убудуће наставити да подржава организацију културно – забавних програма јер поред промоције града овакви програми промовишу и добре међуљудске односе."

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија