wrapper

Изградња спортског објекта „Партизан“ започета је 2011. године, када је за грубе грађевинске радове и изградњу челичне конструкције држава издвојила 54 милиона, а локална самоуправа 3 милиона.

Садејством Министарства омладине и спорта и Града Лесковца и улагањем од 70 милиона динара завршена је градња хале која у потпуности задовољава прописане услове за бављење спортом. Министарство је учествовало са 58,2 милиона, град са сумом од 11,8 милиона динара.

Министар спорта и омладине, Вања Удовичић, обишао је данас са градоначелником Лесковца, др Гораном Цветановићем, овај спортски објекат и том приликом рекао - „Пре шест месеци били смо овде када смо кренули да након седам година да завршимо нешто што је изгледало јако ружно и тада смо рекли да са речи прелазимо на дела. И оно што смо обећали, то данас, после шест месеци кажемо да смо испунили, да Лесковац има халу која је једна од бољих у Србији.“

Ова хала је вишенаменски затворени спортски објекат који ће користити не само професионални спортисти, већ и рекреативци.

„Драги суграђани, децо, спортисти, Град Лесковац вам ствара и даље ће стварати услове за вас, будући резултати и успеси, уз нашу велику подршку су на вама“, -рекао је том приликом градоначелник Лесковца, др Горан Цветановић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија