wrapper

Град Лесковац и Туристичка организација Лесковац данас су на Међународном туристичком сајму представили туристичке потенцијале Лесковца. 

Пре сајма у просторијама Амбасаде Србије на пријему поводом Дана државности одржаном јуче гостима су послужени специјалитети са роштиља, као и лесковачка ракија „Трвилулеск“. 

Промоција Роштиљијаде представља део промотивних активности које, од 13. до 15. фебруара, ТО „Лесковац“ реализује на Међународном сајму туризма „Holiday and Spa Expo“ у Софији. 

Промоцијама у Амбасади Србије и на Сајму туризма присуствовали су др сци. мед. Горан Цветановић, градоначелник Лесковца и Њ.Е. Жељко Јовић, амбасадор Републике Србије у Софији. За промоцију лесковачког роштиља на Сајму туризма био је задужен ресторан „Апостоловић“. 

Представљање Града Лесковца на поменутом сајму је од велике важности за даљи развој туризма имајући у виду да је ово највећи туристички сајам Бугарске и да се последњих година бележи велики раст броја туриста из ове републике у Лесковцу. Посетиоцима сајма представљена је комплетна туристичка понуда Лесковца са посебним освртом на „Роштиљијаду“ и забележено је велико интересовање за лесковачки садржај.

Лесковачка „Роштиљијада“ изазива велико интересовање међу грађанима Бугарске и о њој се пише у бугарским медијима, што можете прочитати овде.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија