wrapper

Град Лесковац добио је још једно ново обележје. На мосту код Зелене пијаце, тзв. висећем мосту, постављена је декоративна, метална конструкција на оба краја моста која поприма обличје срца. Сви заинтересовани грађани биће у могућности да на још једном месту у граду окаче катанце и закључају љубав на овом старом, односно сада новом мосту љубави.

На конференцији за медије која је организована тим поводом говорио је помоћник градоначелника Милан Стојковић и том приликом рекао:

„Налазимо се на пешачком мосту иза Зелене пијаце где смо поставили два нова украса у облику срца. Не могу а да не поменем Јавно комунално предузеће „Грделица“ које је према идејном решењу представника ЈП „Урбанизма и изградња“ израдило ове симболе. Дакле, мајстори ЈКП „Грделица“ су по радионичким цртежима израдили ова два нова симбола, урадили фарбарске радове, транспортовали на локацију и извршили њихову монтажу. Трошкови израде и постављања ових симбола износе 348 хиљада динара.“

„Наравно, захваљујући комуналним службама у нашем граду, а на иницијативу градоначелника др Горана Цветановића овај крајолик се перманетно чисти и због велике циркулације становништва константно се води рачуна о хигијени. Ови украси су не само улепшали овај крајолик већ су овом мосту дали извесну симболику. За све нас је срце симбол љубави и здравља а ми баш такву будућност пуну здравља и љубави желимо за нашу децу! Наша деца су наша будућност и будући носиоци развоја нашег града,“ – додао је Стојковић, који је након излагања са својом бољом половином окачио први катанац на новом мосту и позвао све заинтересоване суграђане да ураде исто.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија