wrapper

Данас је у Свечаној сали града Лесковца одржана конференција за медије поводом расписивања Конкурса за доделу подстицајних средстава буџетског фонда за развој пољопривреде на територији града Лесковца.

Услове Конкурса је образложио Дејан Ранђеловић, председник Комисије буџетског фонда за развој пољопривреде на територији града Лесковца. Конкурсом је предвиђена додела подстицаја за следеће мере: инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава; инвестиције за унапређење и развој руралне инфраструктуре и услуга, као и подстицаји за промотивне активности у пољопривреди и руралном развоју. Са комплетним текстом конкурса, субвенционисаним категоријама, потребном документацијом и осталим детаљима, носиоци регистрованих пољопривредних газдинстава могу се упознати на веб-адреси: https://www.gradleskovac.org/index.php/projekti/konkurs-podsticajna-sredstva-razvoj-poljoprivrede

Рок за подношење захтева за доделу подстицајних средстава је од 1. 9. 2022. године, па до утрошка опредељених финансијских средставa, по редоследу подношења захтева, а најкасније до 15. 9. 2022. године.

Подсећамо, из градске касе је за пољопривреду ове године опредељено 108,7 милиона динара, од чега је само за подстицајне мере за регистроване пољопривредне делатнике издвојено 48 милиона динара, уз додатних милион динара за потребе добијања сертификата о још једном производу са географским пореклом - лесковакој љутеници.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија