wrapper

Новогодишња ноћ у Лесковцу је протекла весело и без инцидената.

Концерт групе Амајлија и новогодишња лутрија, са преко 150 награда, окупили су на Широкој чаршији велики број Лесковчана који су 2022. годину дочекали у лепом расположењу.

Тачно у поноћ, окупљење грађане поздравила је члан Градског већа града Лесковца Јелена Станковић која је у име локалне самоуправе и градоначелника др сци. мед. Горана Цветановића пожелела свим суграђанима добро здравље, много љубави, среће и радости.

Пракса обиласка јавних институција које дежурају у новогодишњој ноћи настављена је и ове године па су након обраћања на тргу представници локалне самоуправе, чланови Градског већа Јелена Станковић, Јелена Миљковић, Драгољуб Ђорђевић, помоћник Јелена Стаменковић и члан кабинета градоначелника Кристина Стојковић, обишли Полицијску управу, ЈКП „Комуналац“, Ватрогасну службу, Хитну помоћ, док због епидемиолошке ситуације ове године нису посетили породилиште лесковачке Опште болнице, али су особљу истог уручили ваучере за 10 беба које се прве роде у години.

Ова година ће бити родна, према речима дежурних здравствених радника, јер је минут након поноћи Милица Ђурић из Братмиловца на свет донела близанце.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија