wrapper

Компанија „Терастил“ проширила је производњу, отворила је још једну производну линију, па је поводом тога градоначелник Лесковца, на данашњи дан, на Дан града, посетио компанију и честитао им на томе.

„Када смо тачно пре годину дана отворили ваш погон, био сам сигуран да ћете у Лесковцу наћи поузданог партнера и место у којем ћете моћи да развијате и унапређујете вашу производњу. Веома сам задовољан што се то остварује и што само годину дана касније имам прилику да присуствујем данашњем отварању,” – рекао је градоначелник, др Горан Цветановић.

Са компанијом „Терастил“ од њиховог доласка у Лесковац све до данашњег дана Град има одличну сарадњу и то ће бити настављено и у наредном периоду, истиче градоначелник.

„Веома смо срећни што дана, на годишњицу нашег пословања у Србији покрећемо нову, преко 6 милиона евра вредну инвестицију. Осим тога, инвестирали смо енергију, ресурсе, знање и капацитете.“ рекао је Cosmin Patroiu, генерални директор компаније „Терастил“, на званичној конференији за медије.

Сви постојећи инвеститори шире своје капацитете, нови пуном паром раде на отварању погона, бројни су и потенцијални који се интересују за Лесковац и то је за Град велика част јер је то показатељ да ради у добром смеру и да се труд исплати.

На крају обраћања, градоначелник је пожелео компанији „Терастил“ да нас обрадује следеће године у исто време отварањем, не само линије, већ читавог погона, и обећао да ће Град увек бити ту да подржи њихов раст и пословање.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија