wrapper

ЈКП „Комуналац“ појачао је своју механизацију новом „скип“ машином и комбијем за „Зоохигијену“ у вредности од 10,7 милиона динара.

Том приликом градоначелник Лесковца др Горан Цветановић је истакао:„Јавно комунална предузећа у нашем граду знатно су осавременила и оснажила свој технички капацитет у протеклом периоду. ЈКП „Грделица“ је са 20,2 милиона динара у текућој години набавила камион и специјално комунално возило, возни парк ЈКП „Водовод“ обогатио је за доставно возило од 3 милиона, док је ЈКП „Комуналац“ набавио погребно возило и мини утоваривач у вредности од 8,6 милиона динара, два нова кипер камиона и чистилицу за тротоаре у вредности од 7 и по милиона.“

Градоначелник Цветановић је потом додао да је у ЈКП „Водовод“, „Грделица“ и „Комуналац“ од 2012. до данас уложено преко 140 милиона динара.

Градоначелник је, затим, апеловао на суграђане да воде рачуна о хигијени и да отпад одлажу на местима прописаним за то, да се заједничким снагама допринесе да Лесковац постане чистији.

Владимир Синадиновић, директор ЈКП „Комуналац“ истакао је да ће се набавком ове механизације технички капацитети јавно комуналног предузећа „Комуналац“ подићи на много виши ниво, што изискује и повећање квалитета пружања услуга које су поверене ЈКП-у. Он се том приликом захвалио градоначелнику Лесковца др Горану Цветаонвићу и истакао да ово није крај са улагањима у механизацију ЈКП „Комуналац“ и да ће, захваљујући градоначелнику, спровести и набавку једног великог кипер камиона чиме ће се употпунити рад „скип“ машине која је данас презентована.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија