Одштампајте ову страницу

У Лесковачком културном центру данас се одржава изложба сувенира и туристичких публкација. 

Ова прелепа манифестација постала је традиција у нашем граду, одржава се по 11. пут и сваке године на њој можемо уживати у сувенирима и публикацијама бројних излагача из земље и иностранства.

Лесковац је град богате историје и традиције, који свим посетиоцима има много тога да понуди.

Сви туристи који посете Лесковац могу уживати у лепоти Јашуњских манастира, једној од најстаријих хидроцентрала на Вучјанки, богатим поставкама нашег музеја, у надалеко чувеним фестивалима попут ЛАЈФ-а, ЛЕДАМУС-а, ФАПОР-а али и у манифестацији најкарактеристичнијом за наш град Роштиљијади. 

"Изложба сувенира и туристичких публикација је добар начин да представимо сва наша историјска, природна и културна богатства. Она даје велики допринос развијању туристичке понуде Лесковца што је важно како за наш град, тако и за читав регион с обзиром на то да је туризам један од важнијих фактора економског развоја, јер данас у туристичким кретањима учествује веома велики број људи," - казала је Наталија Цакић која је испред локалне самоуправе отворила ову изложбу. Она је у име Града примила захвалницу и плакету од стране туристичке организације.

Галерија слика