wrapper

×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 495

Завршени су радови на изградњи свлачионица за потребе Фудбалског клуба Горње Крајинце у овом месту.

Објекат је данас обишао и градоначелник Лесковца Горан Цветановић који је казао да је овим испуњено обећање дато представницима фудбалског клуба прошле године и да је у радове уложено 2,7 милиона динара.

- Било је потребно време да добијемо све дозволе, али и да извршимо пренамену пољопривредног у грађевинско земљиште, како бисмо могли да на њему градимо. Подсетићу такође да је пре неколико година на овом стадиону била велика дивља депонија. Терен је очишћен и ограђен и постављена је заштитна ограда иза голова, рекао је градоначелник Цветановић.

Он је казао да ово нису једине инвестиције у Горње Крајинце и подсетио да је локална самоуправа у последњих неколико година изградила канализацију за одвођење атмосферских вода, асфалтирала четири сеоске улице. Уређени су и атарски путеви у дужини од 2,5 километра, а још један значајан пут у самом селу посипан је туцаником у дужини од 500 метара. Ово село једно је од пет који су обухваћени програмом електрификације поља, захваљујући чему сада пољопривредници издвајају мања средства за наводњавање својих парцела.

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија