wrapper

У Радоњици су пре предвиђеног рока завршени радови на уградњи водоводних цеви у дужини од 680 метара. Град Лесковац је за ову важну инвестицију издвојио 2,7 милиона динара.

Како је данас рекла Јелена Станковић, члан Градског већа, до сада је у ову област уложено преко 894 милиона динара чиме је изграђено и замењено преко 94 хиљаде метaра мреже:

„Адекватни услови за живот сваког становника на територији града Лесковца су циљ деловања одговорне локалне самоуправе. Намера је да се дотрајале цеви замене на читавој територији града, као и да се настави са изградњом нове водоводне мреже.“

Испред ЈП Урбанизам и изградња о техничким детаљима говорила је Љиљана Михајловић, технички директор предузећа и казала:

„Водоводне цеви су положене, остало је само повезивање новопројектованог цевовода са постојећим и то ће се извести са надлежним Јавно-комуналним предузећем "Водовод". Урађена је водоводна мрежа пречника 63 од полиетилена. За сваки  кућни прикључак предвиђена је веза на главној мрежи са телескопом и гарнитуром до регулационе линије. Иначе ови радови су изведени на основу главног пројекта за изгрању водоводне мреже у насељеним местима Радоњица, Бунушки Чифлук, Горња и Доња Бунуша. Претходних година реализована је целокупна дужина изградње водоводне мреже за ова насељена места са овом изградњом дела водоводне мреже у Радоњици покривеност ових насељених места је потпуна. У изградњу водоводне мреже у ова четири насеља уложено је преко 34 милиона динара и изграђено је преко13.000 метара нове водоводне мреже.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија