wrapper

У хотелу "Грозд" у Власотинцу данас је МС Удружење Јабланичког округа одржало интеградитну арт-терапијску радионицу.

МС је болест са хиљаду лица. Она је суочавање и упознавање са ситуацијом имати па немати, јер долази из пуног здравља, погађа човека у најпродуктивнијем животном добу, може се десити сваком појединцу или особи из окружења.

"Град Лесковац подржава рад МС удружења Јабланичког округа, јер је руководство града врло сензибилисано за унапређење положаја особа са инвалидитетом,сто се може видети из тога да одлуком о буџету града, град редовно опредељује средства на име дотације удружењима грађана на територији града. А посебно опредељује средства на име дотације удружења особа са инвалидитетом, у делу буџета који се односи на социјалну заштиту у оквиру програмске активности - подршка особама са инвалидитетом," - истакла је др Ана Стoјковић, која се обратила испред локалне самоуправе.

Председник МС Удружења јабланичког округа Предраг Јовановић, председник мс Удружења "Мала Бачка" из Бачке Тополе и Милкица Вулетић, председник центра за афирмацију Дар арт били су присутни догађају и сарађивали са пројектом, заједно са особама оболелим од МС-а. Ручни радови који произилазе из ове радионице држе пажњу посматрача, а овај пројекат трајаће 7 дана.

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија